Vil du markedsføre den på internett? Eller på trykk?

 

Du har et produkt, en idé, et konsept, et kurs  men vet ikke hvordan du skal få det ut på digitale flater. Du ønsker å få laget en hjemmeside men tror at det koster skjorta.

Det er behov for å lage en blogg, få laget en PDF/brosjyre eller annet som krever tekstforfatting. Du har ønske om å annonsere på Facebook, LinkedIn med videre men opplever det som komplisert. 

 

 

 

Du vil gjerne følge med på statistikker men det tar for lang tid å sette seg inn i Google Analytics.

Du skal delta på messe men har ikke peil på hvordan du skal rekke å få produsert opp bannere, messedisker og alt som skal til.

Disse og mange store og små oppgaver kan jeg hjelpe deg med.

 

 

Nett-annonsering

Du vet jo at det er viktig å være synlig på det store internettet. Men hvordan lager du en annonse? Hvordan legger du den ut? Hvordan kommer du høyt opp i søkemotorene, og da spesielt GOOGLE? Jeg kan gjøre det for deg.

Hjemmesider

Jeg kan sette opp hjemmesiden din. Alt fra å få registrert domene til å legge på WordPress og kanskje også en nettbutikk? Wordpress og Woocommerce er gratis programmer og du kan fint klare deg med disse uten å kjøpe tillegg. Denne siden du sitter og lesere nå er en helt gratis side som jeg har tilpasset.

Brosjyrer og PDFs

Brosjyre er for mange et kostbart prosjekt, og i en oppstartsfase bør man vurdere om det er viktig å trykke den. Men du kan få laget en brosjyre som er trykkeklar. Og inntil den skal trykkes kan du distribuere den elektronisk som en PDF. Jeg hjelper til.

Hjelp til selvhjelp

Jeg kan gjerne ta et løpende oppdrag for deg om du f.eks. ønsker at jeg lager innhold i en blogg som skal kjøres en periode. Eller at jeg setter opp nettsiden din. Men om du ønsker å holde kostnadene nede og har litt teknisk innsikt kan jeg enkelt lære deg opp i hvordan du kan vedlikeholde den. Det blir enda rimeligere.

Design

Avhengig av ditt budsjett kan jeg enten lage et design basert på standard maler. Eller jeg kan utvikle et til deg. Alt fra logo, til design mal som innbefatter bruk av logo, farger, fonter, plassering mv. Da vil du sikre et kontinuerlig uttrykk i alt det du gjør - og på den måten bygge egen merkevare.

Lay out

Jeg lager en layout som best kommuniserer ditt budskap. Er det teksten som er vesentlig? Logo? Illustrasjon? Og hvordan blir plasseringen innbyrdes? Og dette gjelder uansett om det er en annonse, en brosjyre, en hjemmeside eller annet. Og jeg tekstforfatter også innholdet for deg om du ønsker det.

Innholdsproduksjon/tekst

Jeg må kjenne til din målgruppe, ditt produkt og din intensjon så legger jeg meg på et skriftsspråk som treffer. Enten det er en løpende blogg, innhold på en hjemmeside, produktpresentasjon i en brosjyre, en pressemelding eller en produktetikett.

Søkemotor og statistikk

Effektmåling er viktig for å se om du treffer den målgruppen du ønsker å treffe. Da er det viktig å kjenne til hvordan du legger opp metatagging mv i alt det du foretar deg på nettet. Og om hvordan du setter opp en profil på Google Analytics. Jeg hjelper deg igang.

Fra hjelp til å komme deg på digitale flater til å utforme markedsmateriell!

Bruk meg på deler av –

eller hele prosessen.

Hvorfor bruke meg som freelancer?

Frittstående konsulent der du kun betaler for det arbeide du får. Jeg har bygget opp 2 virksomheter og for å holde kostnadene nede har jeg lært meg det du ser presentert her. Jeg ønsker å tilby dette til deg slik at også du kan få gjennomført dine prosjekter på en rimelig måte. 
Jeg er som sådan selvlært – og dette har fungert bra for meg. Kanskje jeg kan få hjelpe deg også til å realisere dine prosjekt?

Gode løsninger

En kreativ sjel som skriver gode tekster og lager selgende design

Effektiv timebruk

Du betaler for arbeide du får. Ikke mine kaffepauser.

Strukturert

Du vil oppleve strukturerte og punktlige tilbakemeldinger.